نورپردازی نمای بیرونی ساختمان
نورپردازی نمای بیرونی ساختمان شامل نورپردازی نما و همچنین نورپردازی محوطه میباشد.تعداد ساختمان هایی که نمای نورپردازی شده دارند روز به روز در حال افزایش است، نه تنها در ایران بلکه در تمام کشورهای جهان این مد نورپردازی نمای ساختمان طرفدار بسیار زیادی پیدا کرده است. این موضوع هم بین مردم مقبولیت یافته و دوست دارند نمای شهرشان با ساختمان های بلند و نورپردازی شده زیبا و روشن تر از همیشه بنظر برسد. اما به دلیل تغییراتی که در دنیای معماری، اجتماعی و تکنولوژی در حال رخ دادن است، استفاده از نماهای نورپردازی شده با چالش های جدیدی روبرو شده است.
یکی از مهم ترین موضوعات در زمینه نورپردازی نما، بحث مصرف انرژی است، تمام سیستم های نورپردازی هزینه برق مصرفی را افزایش می دهند در نتیجه باید درست ترین و بصرفه ترین راه برای این کار اتخاذ شود. موضوع مهم بعدی نحوه استفاده صحیح و هدایت درست نور برای روشنایی ساختمان است زیرا نورهایی که به شیوه نادرست نما را روشن می کنند نتیجه ای عکس داشته و ساختمان را نازیبا و گیج کننده نشان می دهد.
نورپردازی نمای ساختمان
نماها معمولا به عنوان جلوه اصلی یک ساختمان شناخته می شوند.از لحاظ معماری یکی از مهمترین عناصر بیرونی یک ساختمان نمای آن است که تا حد زیادی احساس کلی سازه و اصالت آن را مشخص می سازد.اما چیزی که در تاریکی شب این اصالت را حفظ می کند ، نورپردازی نمای ساختمان است . بدون نورپردازی نمای ساختمان ، بنا هر چقدر که در روز زیبا و دارای سازه ای خاص باشد ، در شب هیچ جلوه ای نخواهد داشت.
نماها در رسیدن به زیبایی و ایجاد جلوه ای خاص در ساختمان نقش بسزایی دارند و در اینجاست که اهمیت نورپردازی نما مشخص می شود.نورپردازی نما با یک طراحی حرفه ای می تواند یک ساختمان زمخت و بی روح را به یک منظره چشم نواز تبدیل کند.نورپردازی معماری را برجسته و بر ویژگی های خاص بکار رفته در آن معماری تاکید می کند.
نورپردازی ساختمان
نمای ساختمان بخصوص نمای ساختمان های تجاری و اداری یکی از مهمترین بخش های یک ساختمان برای جلب توجه مشتری است. رسیدگی به نمای ساختمان و زیبا سازی نما علاوه بر ایجاد شخصیت در ساختمان ، برای مشتریان شما هم بسیار پسندیده و جذب کننده است.
از جمله مهمترین خدمات برای ایجاد یک نمای خاص و ویژه برای ساختمان ها استفاده از نورپردازی ساختمان است. نورپردازی نمای ساختمان با طراحی خوب و ظرافت باعث بهبود محیط اطراف و ایجاد زیبایی می شود.نورپردازی ساختمان این روزها از اهمیت بسیاری برخوردار است و به همین دلیل شرکت نورپردازی ما سعی دارد بهترین خدمات را با بروزترین تکنولوژی روز دنیا و همچنین با کیفیت ترین تجهیزات نورپردازی ساختمان به مشتریان عزیز خود عرضه دارد.
مصرف انرژی در نورپردازی نمای ساختمان
یکی از بهترین راهکارها برای کاهش مصرف برق در نورپردازی نمای ساختمان، نورپردازی قسمتی از نما بجای پر کردن کل نما با چراغ است. با این کار شاید نمای ساختمانتان در میان ساختمان های اطراف بدرخشد اما باید هزینه بسیار زیادی هم برای آن پرداخت کنید .
اگر تنها قسمت های مشخصی نورپردازی شود بازهم می تواند روی نظر مردم تاثیر مثبت بگذارد . بدون اینکه نیاز به پرداخت هزینه اضافه مصرف برق و همچنین هزینه نگهداری و تعمیر لامپ ها وجود داشته باشد. بعلاوه تعبیه سوئیچی برای روشن و خاموش کردن همه یا تعدادی از چراغ های نما وقتی کسی در اطراف نیست لازم و ضروری بنظر می رسد.
نورپردازی نمای ساختمان و اهمیت معماری در آن
مورد مهم بعدی انتخاب نحوه نورپردازی نمای ساختمان با توجه به معماری نما است. اگر ساختمان، پنجره های معمولی دارد یکی از راه های کم هزینه، استفاده از نوارهای ال ایی دی مخفی است که بالا و پایین پنجره نصب می شود.اهمیت نورپردازی در معماری بسیار زیاد است.
این روش خصوصا برای ساختمان هایی که نمای معمولی و غیرجذابی دارند و یا ساختمان هایی که اجازه استفاده از نورپردازی نما به آنها داده نمی شود بسیارکاربردی و موثر است. شهرداری برای این نوع نورپردازی مانعی نمی بیند چراکه ظاهر نما در کل تاریک است و فقط الگوی منظمی از اشکال روشن ایجاد شده که در حالت معمولی هم همینطور است، شکل زیر مفهوم را دقیق تر می رساند.
انواع نورپردازی ساختمان بر حسب تجهیزات
در نورپردازی نمای ساختمان از تجهیزات زیادی استفاده می شود که مهمترین آن لامپ و یا چراغ های مورد نظر در نورپردازی نما است.چراغ نورپردازی نما بر حسب نوع کار و طراحی انتخاب می شود . این چراغ ها معمولا در توان های مختلف تولید می شود و میزان پرتاب نور آن ها با یکدیگر متفاوت هستند.
در اینجا تعدادی از انواع نورپردازی نما را برای شما شرح می دهیم.برای آشنایی بیشتر با هریک از این نورپردازی ها میتوانید روی عنوان کلیک و به صفحه مورد نظر مراجعه بفرمایید.
نورپردازی نما با چراغ LED
نورپردازی نما با وال واشر ال ای دی
نورپردازی نما با ریسه ال ای دی
روش پرکاربرد نصب چراغ های ال ایی دی روی دیوار جلویی ساختمان است طوریکه خود چراغ ها نیز کاملا قابل رویت هستند در این روش باریکه های نازکی از نور از قسمت بالایی و پایینی چراغ تابیده می شود. این روش هم در ساختمان های مسکونی خوب جواب می دهد و هم در ساختمان های تجاری. همچنین اگر نمای ساختمان سطحی سخت و نامناسب دارد مانند آجر نما، این روش می تواند بهترین راهکار برای نورپردازی نما باشد. خوبی دیگر این مدل ها رنگ های بسیار متنوع چراغ ها و همچنین طول و عرض متفاوت باریکه های نور است.
نورپردازی نما با چراغ های دکوراتیو
نورپردازی نمای ساختمان با جت لایت
گروه فنی و مهندسی شب نما مجری نور پردازی نمای بیرونی ساختمان های شهری (مسکونی ،اداری ،تجاری ،پل های مواصلاتی و …) با استفاده از روش دسترسی با طناب بدون نیاز به داربست. برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید. 09122630576
نورپردازی نمای بیرونی و اصول کاربردی آن
معماری در شب هم به اندازه ی معماری روز اهمیت دارد. ساختمان ها همان قدر که در طول روز خوب دیده می شوند نیاز دارند که در شب هم همان قدر زیبا به نظر بیایند. وظیفه زیبایی و معرفی کاربری های مختلف ساختمان ها در شب ، بر عهده نور های مصنوعی استفاده شده در نمای خارجی ساختمان ها است که ما آن ها را نورپردازی نمای خارجی ساختمان می نامیم.
اما نور پردازی اصول و قواعد خود را دارد و اگر از این اصول و قواعد را رعایت نشوند ساختمان تبدیل به یک منبع برای تولید آلودگی نوری خواهد شد که هیچ زیبایی ندارد.متاسفانه مساله آلودگی نوری در شهر های بزرگ تبدیل به امری عادی شده است.
نورپردازی نمای خارجی ساختمان
در نورپردازی نمای ساختمان اصلا لازم نیست تمام نمای ساختمان را روشن کرد. چیزی که در اولین نگاه در ساختمان بالا مشاهده می شود عدم هماهنگی بین رنگ نور ها و متریال استفاده شده در نمای خارجی ساختمان است. چرا که در این ساختمان آلودگی نوری به شدت حس می شود، بعضی از قسمت های بنا بی دلیل با نورپردازی درگیر شده اند.
نورپردازی ها می توانند به طراح در متمایز کردن بخشی از نمای خارجی کمک کنند. به طور مثال در خانه های قدیمی مرمت شده شاید بخشی از نمای خارجی ان دست نخورده باقی بماند. برای شاخص تر کردن این قسمت تاریخی می توان از نور پردازی متفاوت تر با بقیه قسمت ها استفاده کرد. همچنین نور پردازی ها می توانند به حفظ هرچه بیشتر امنیت این بنا کمک کند.نورپردازی نکته مهمی است که اگر اصولی انجام شود، به ارتقای کیفیت نمای ساختمان کمک میکند.
نورپردازی نمای برنامه پذیر
ورود تکنولوژی در هر زمینه ای می تواند به توسعه و خلاقانه تر شدن آن صنعت کمک کند. ورود تکنولوژی به صنعت نورپردازی نمای خارجی ساختمان ها نیز تحول بزرگی را در این زمینه به وجود آورده است. استفاده از نور های هوشمند در نورپردازی ساختمان های بزرگ می تواند به خلاقانه تر شدن نمای این ساختمان ها در شب کمک کند. این نور ها که توسط کامپیوتر برنامه ریزی می شوند می توانند مطابق برنامه عوض شوند و در هر لحظه نمای جدیدی را به نمایش بگذارند. این کار دید ناظران را خود جلب خواهد کرد و بدون شک باعث جذب هر چه بیشتر مخاطب خواهد شد.
استفاده از نور پردازی ها در ساختمان همیشه منوط بر نما آن نیست از نور پردازی ها در بقیه قسمت های یک ساختمان نیز می توان استفاده کرد. برای این که محوطه بیرونی هیجان انگیزی را تجربه کنید.
از نور پردازی در طراحی مبلمان حیاط و محوطه بیرونی خانه خود استفاده کنید و شاهد باشید که نور پردازی چگونه می تواند باعث ایجاد تغییر در طراحی دکوراسیون حیاط خانه شما شود.
موارد مهم برای انتخاب سبک نورپردازی نما
در نورپردازی نما چندین نکته حائز اهمیت است. برای مثال تاکید بر خطوط عمودی و یا افقی بنا توسط نور، انتخاب رنگ نور متناسب با رنگ نما، عدم مزاحمت نورپردازی ساختمان برای فضای داخل. در نظر گرفتن طول برد نور و تقویت آن در محل های مورد نظر، پنهان کردن منبع نور به گونه ای که فقط خود نور دیده شود و نه منبع آن.
در نورپردازی نما عموما از وال واشر ها و پروژکتورهای نما استفاده می شود و باید دقت داشت که چراغ های با ip بالا برای این منظور در نظر گرفته شوند تا در برابر عوامل محیطی مقاوم باشند.
در انتخاب تجهیزات نورپردازی نمای ساختمان باید به سرویس پذیری تجهیزات، ایمنی، حفاظت در برابر عوامل محیطی، مقاومت در برابر پاشش آب و شستشوی نما توجه نمود و با توجه به این موارد محصول مورد نظر را انتخاب کرد.
ایده های مدرن و جدید از طرح های نورپردازی نمای ساختمان
علاوه بر جنس و نوع مصالح به کار رفته در نمای خارجی ساختمان ها, فاکتورهای دیگری مانند نورپردازی موجب زیباتر شدن نمای ساختمان ها می شوند. مصالح به کار رفته در نمای ساختمان های مدرن در طول روز قابل مشاهده هستند و زیبایی طرح و اجرای آن ها می تواند چشم هر فردی را به خود جلب کند.
اما در شب مصالح قابل مشاهده نیستند و حتی ساختمان هایی با زیباترین نمای خارجی نیز قابل تمایز با دیگر ساختمان ها نمی باشند. در اینجاست که نورپردازی اهمیت و جایگاه خود را پیدا می کند. در واقع با نورپردازی نمای ساختمان می توان زیبایی نمای خارجی ساختمان را در شب نیز به نمایش گذاشت.
نورپردازی خارجی ساختمان به صورت های مختلفی اجرا می شود. این نورپردازی ها می تواند کل و یا قسمتی از نمای ساختمان را در برگیرد. در اجرای نورپردازی باید از لامپ ها و وسایل الکترونیکی کم مصرف استفاده شود.